Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.
3-retters menu
Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.
Snacks
Hjemmelavet æbleskive med ansjoscreme & syltet gran
Malttærte med taramasalata, sennep & ristet gær
3- retters menu
Citrusmarineret helleflynder med sprødt glaskål & kold muslingefløde med ørredrogn
Haglskudt gråand med karamelliserede rødbeder & sauce aromatique
Marinerede kirsebær med luftig vanilje, mandler & kirsebærsorbet
Petit four
HOS' Juleklejne
Pris
Snacks, 3-retters menu & petit four 600
Snacks, 3-retters menu & petit four med vinmenu / juicemenu 1100
Snacks, 3-retters menu & petit four med prestige vinmenu 1400
Tilvalgsretter
Du kan vælge følgende retter som tilvalg til den lille menu
Ristet jomfruhummer med vintergrønt & sauce Nage 230
Stegt kammusling med karamelliserede jordskokker, æble & brunet smør blanquette 220
24 mdr Comté med hasselnødder fra Piemonte, lokal honning & trøfler 200
Priser
Snacks, 6-retters menu & petit four 1100
Snacks, 6-retters & petit four med 6 glas vinmenu / juicemenu 2100
Snacks, 6-retters & petit four med 6 glas prestige vinmenu 2400
Signatur
Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250
Vinmenu
Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.
Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.
Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.