Aften

Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.

3-retters menu

Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.

Snacks

Vandbakkelse med Havgus & svampe

Gnocchi med sprød salvie & muslingeskum

3- retters menu

Grillet & marineret kammusling med syltede stikkelsbær & salatsovs

Brødstegt helleflynder med selleri & hønseblanquette

Mango & passionsfrugt sherbet med yoghurtmousse & cashewnødder med brunet smør

Petit four

Tiramisu med Karl Johan

Pris

Snacks, 3-retters menu & petit four 650

Vinmenu  / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand 600

Prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand 900

Tilvalgsretter

Du kan vælge følgende retter som tilvalg til den lille menu

Grillet jomfruhummer med knoldselleri, æble & jomfruhummerskum 250

Tatar af dansk okse med røget emulsion, saltet ramsløg & trøffel  250

Farseret Hopballemølle kylling vinge med morkler & trøffelsauce  250

Priser

Snacks, 6-retters menu & petit four  1200

6 glas vinmenu  / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand  1100

6 glas prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand  1500

Signatur

Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250

Vinmenu

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.