AFTEN

 Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 4-8 retters menu.
Vores nuværende menu er gældende fra den 13. januar – 18. februar.
Vi tilbyder ikke specialkost & baby / børnefaciliteter.

Aften

 

Vores lille aftenmenu består af tre snacks, fire retter & petit four.

Den lille menu kan suppleres med tilkøbsretter
fra den store menu:

LILLE MENU

Gruyeres med gammelknas & svampe

Tærte med karamelliseret rødbede, peberrod & rygeost

Ravioli af syltet glaskål med æble & creme af østers

_____

Let grillet sandart med pak choi, grillet citroncreme, syltede stikkelsbær & sauce verte

 

Stegt dansk Sepia blæksprutte med sprød kål & muslingefrikassé

 

Grillet oksefilet med borettaneløg & sauce Bordelaise med røget marv & persille

 

Rombraiseret ananas med kokossorbet & karamelliseret hvid chokolade

_____

Madeleine med tonkabønnecreme

 

Menu  800

Menu & vinmenu  / juicemenu  1500

Menu & prestige vinmenu  1900

 

 

VINMENU  

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu.
Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine,
gerne med alder.

 

Vores store aftenmenu består af tre snacks, otte retter & petit four.

Retterne serveres i mindre størrelser:

STOR MENU 

Gruyeres med gammelknas & svampe

Tærte med karamelliseret rødbede, peberrod & rygeost

Ravioli af syltet glaskål med æble & creme af østers

_____

Kammusling carpaccio med Piemonte hasselnødder, caviar & beurre blanc  200

 

Let grillet sandart med pak choi, grillet citroncreme, syltede stikkelsbær & sauce verte 

 

Jomfruhummer med karamelliseret selleri & hummersauce med piment d’espellete  200

 

Stegt dansk Sepia blæksprutte med sprød kål & muslingefrikassé

 

Meunierestegt kalvebrissel med morkler & sherrysauce  200

 

Grillet oksefilet med borettaneløg & sauce Bordelaise med røget marv & persille

 

 30 mdr Comté, sprøde øllebrødschips, kvædepuré & trøffelsirup  200

 

Rombraiseret ananas med kokossorbet & karamelliseret hvid chokolade

_____

Madeleine med tonkabønnecreme

 

Menu  1200

Menu & vinmenu  / juicemenu  2400

Menu & prestige vinmenu  2800

Vi serverer også frokost

Udover vores aftenmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke frokostserveringer i vores restaurant og spisested.

Du kan finde vores frokostmenu her.

Afbestillingsregler

Restaurant HOS følger Horestas afbestillingsregler, som du kan finde lige her