Aften

Torsdag til lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.

3-retters menu

Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.

Snacks

Kartoffel galette med taramasalata á pighvarrogn

Taskekrabbe med rygeost & rugbrød

3- retters menu

Marineret & let grillet makrel med semitørrede tomater & peberrod

Farseret rødtunge med spæde grøntsager & muslinge frikassé

Hindbær med karamelliseret fløde, lavendelsi & hindbærsnitte crumble

Petit four

Rødgrød med hvid chokolade & vanilje

Pris

Snacks, 3-retters menu & petit four 600

Snacks, 3-retters menu & petit four med vinmenu  / juicemenu  1100

Snacks, 3-retters menu & petit four med prestige vinmenu  1400

Tilvalgsretter

Du kan vælge følgende retter i tilvalg til den lille menu

Dansk sorthummer med maltbarbeque & ravioli med summersaucé  200

Tatar af okse med capuliato, ramsløg & parmesan  190

Sprød kalvebrissel med kantareller, grillede løg & hønsecreme  210

Priser

Snacks, 6-retters menu & petit four  1100

Snacks, 6-retters & petit four med 7 glas vinmenu  / juicemenu  2200

Snacks, 6-retters & petit four med  7 glas prestige vinmenu  2500

Vinmenu

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.