AFTEN
Fredag & lørdag aften åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer er i spil.
Vi serverer vores aftenmenu fra 4-8 retter, så du kan smage hvad vores sublime aftenkøkken kan byde på, og hvor årstidens råvarer er i centrum.
Til at akkompagnere din menu, har vi sammensat en vinmenu der er nøje afstemt maden.
Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer:
Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu til prisen. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.
Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.
Du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i et af Danmarks bedste vinkort, hvor Bourgogne spiller en stor rolle.
Vi tilbyder ikke specialkost & baby / børnefaciliteter.
Menuer til aften
4 RETTERS MENU
MED SNACKS & PETIT FOUR
Sprød tærte med havgus ostecreme
Sprød sesamchips med emulsion på slethvarrogn & syltet perleløg
Oksetatar med enebær, frossen marv & syltede granskud
*
Saltet kuller med hvide asparges
& blanquette sauce med rygeost, stenbiderrogn & ørredrogn
Ristet helleflynder stegt på brød med grønne asparges,
sherrystegte trompetsvampe & muslingefrikassé
Lam med semitørret tomat, artiskokpuré
& sauce med fermenteret hvidløg & syltede sennepskorn
Is på grønne rabarber & ymer,
ymermousse med brun farin, sprød havre & rabarbersauce
*
Tærte med bergamotte & brændt marengs
Menu 700
Menu & 5 glas vinmenu / juicemenu 1400
Menu & 5 glas prestige vinmenu 1900
Tilvalgsretter
Baerii caviar med jordskokkefromage 200
Rå grillet jomfruhummer med valnødder, blegselleri, æble & hummerfløde 170
Farseret morkel, confit af Hopballe kyllingevinge,
saltede hvide asparges & foie gras sauce 170
Mille feuille af gedeost med trøfler 150
8 RETTERS MENU
MED SNACKS & PETIT FOUR
Sprød tærte med havgus ostecreme
Sprød sesamchips med emulsion på slethvarrogn & syltet perleløg
Oksetatar med enebær, frossen marv & syltede granskud
*
Baerii caviar med jordskokkefromage
Saltet kuller med hvide asparges
& blanquette sauce med rygeost, stenbiderrogn & ørredrogn
Rå grillet jomfruhummer med valnødder, blegselleri, æble & hummerfløde
Ristet helleflynder stegt på brød med grønne asparges,
sherrystegte trompetsvampe & muslingefrikassé
Farseret morkel, confit af Hopballe kyllingevinge,
saltede hvide asparges & foie gras sauce
Lam med semitørret tomat, artiskokpuré
& sauce med fermenteret hvidløg & syltede sennepskorn
Mille feuille af gedeost med trøfler
Is på grønne rabarber & ymer,
ymermousse med brun farin, sprød havre & rabarbersauce
*
Tærte med bergamotte & brændt marengs
Menu 1200
Menu & 8 glas vinmenu 2300
Menu & 8 glas prestige vinmenu 2900
*Priserne er oplyst i Dkk