AFTEN

Fredag & lørdag aften åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer  er i spil.

Vi serverer vores aftenmenu fra 4-8 retter, så du kan smage hvad vores sublime aftenkøkken kan byde på, og hvor årstidens råvarer er i centrum.

Til at akkompagnere din menu, har vi sammensat en vinmenu der er nøje afstemt maden.

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer:

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu til prisen. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.

Du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i et af Danmarks bedste vinkort, hvor Bourgogne spiller en stor rolle.

Vi tilbyder ikke specialkost & baby / børnefaciliteter.

Menuer til aften

 

4 RETTERS MENU
MED SNACKS & PETIT FOUR

 

Sprød tærte med havgus ostecreme

Sprød sesamchips med emulsion på slethvarrogn & syltet perleløg

Oksetatar med enebær, frossen marv & syltede granskud

Saltet kuller med hvide asparges
& blanquette sauce med rygeost, stenbiderrogn & ørredrogn

 

Ristet helleflynder stegt på brød med grønne asparges,
sherrystegte trompetsvampe & muslingefrikassé

 

Lam med semitørret tomat, artiskokpuré
& sauce med fermenteret hvidløg & syltede sennepskorn

 

Is på grønne rabarber & ymer,
ymermousse med brun farin, sprød havre & rabarbersauce 

Tærte med bergamotte & brændt marengs

 

Menu  700

Menu & 5 glas vinmenu / juicemenu  1400

Menu & 5 glas prestige vinmenu  1900

 

 

Tilvalgsretter

 

Baerii caviar med jordskokkefromage  200

Rå grillet jomfruhummer med valnødder, blegselleri, æble & hummerfløde  170

Farseret morkel, confit af Hopballe kyllingevinge,
saltede hvide asparges & foie gras sauce  170

Mille feuille af gedeost med trøfler  150

8 RETTERS MENU
MED SNACKS & PETIT FOUR

 

Sprød tærte med havgus ostecreme

Sprød sesamchips med emulsion på slethvarrogn & syltet perleløg

Oksetatar med enebær, frossen marv & syltede granskud

*

Baerii caviar med jordskokkefromage

 

Saltet kuller med hvide asparges
& blanquette sauce med rygeost, stenbiderrogn & ørredrogn

 

Rå grillet jomfruhummer med valnødder, blegselleri, æble & hummerfløde

 

Ristet helleflynder stegt på brød med grønne asparges,
sherrystegte trompetsvampe & muslingefrikassé

 

Farseret morkel, confit af Hopballe kyllingevinge,
saltede hvide asparges & foie gras sauce 

 

Lam med semitørret tomat, artiskokpuré
& sauce med fermenteret hvidløg & syltede sennepskorn

 

Mille feuille af gedeost med trøfler

 

Is på grønne rabarber & ymer,
ymermousse med brun farin, sprød havre & rabarbersauce

*

Tærte med bergamotte & brændt marengs

 

Menu  1200

Menu & 8 glas vinmenu  2300

Menu & 8 glas prestige vinmenu  2900 

 

*Priserne er oplyst i Dkk

Vi serverer også frokost

Udover vores aftenmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke frokostserveringer i vores restaurant og spisested.

Du kan finde vores frokostmenu her.

Afbestillingsregler

Restaurant HOS følger Horestas afbestillingsregler, som du kan finde lige her