Aften

Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.

3-retters menu

Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.

Snacks

Crustade med taramasalata & bakskuld

Lun vaffel med ansjoser & sprødt kål

3- retters menu

Skindstegt rødfisk med gulerødder, estragon & sauce Nage

Haglskudt due en crépine med kalvebrisler, sprøde jordskokker & morkelsauce

Marineret blommer med fynsk honning, ristede mandler & is på blommesten

Petit four

Vilde blåbær med friskost, malt & smørbagt vaffel

Pris

Snacks, 3-retters menu & petit four 600

Snacks, 3-retters menu & petit four med vinmenu  / juicemenu  1100

Snacks, 3-retters menu & petit four med prestige vinmenu  1400

Tilvalgsretter

Du kan vælge følgende retter i tilvalg til den lille menu

Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med kartoffel & luftig Havgus 250

Ristet jomfruhummer med Hokkaido, sort hvidløg & hummersauce 200

Tatar af okse med Karl Johan, syltede gule beder & trøffel 190

 

Priser

Snacks, 6-retters menu & petit four  1100

Snacks, 6-retters & petit four med 6 glas vinmenu  / juicemenu  2100

Snacks, 6-retters & petit four med  6 glas prestige vinmenu  2400

Signaturretter

 

24 måneder lagret Suisse Farmer med hasselnødder fra Piemonte, rosenpeber & trøffel 150

Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250

Vinmenu

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.