Menuen

Færøsk rimmet laks med frossen friskost, sprøde salater & havesyre  120

Dansk ’Sepia’ blæksprutte med spinat, courgette & cremet muslingesauce  130

Grillet oksefilet, ærtepuré, sommergrønt & sauce med fermenteret hvidløg  150

’Hindbærsnitte’ med crumble & vaniljeis  90

 

 

4 retter  450

4 retter & 4 glas vin  800

 

 

 

 

Snacks

 

Sesamchips med estragoncreme  45 

Slethvar i orlydej med sauerkraut & gærcreme  55 

Croquettes af vibygårdlam med svampemayonnaise  60

 

 

 

Tilvalgsretter

 

Tatar af dansk okse med semi-tørrede tomater, løgchips & pebermayonnaise  120 

3 styks europæiske oste med fynske mirabeller & sprødt  100 

Spolums luftige øllebrød med vaniljeis & hvid Valrhona chokolade 90

 

Priserne er oplyst i Dkk