
Aften
Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.
Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter.
Til at akkompagnere din menu, har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag.
Børn er velkomne på de voksnes præmisser.
Vi tilbyder ikke en børnemenu, og vi beder jer om at respektere restaurantens øvrige børnefri borde.
Menuen
Rimet færøsk laks med marineret fennikel, urteemulsion
& sauce med rygeost & ørredrogn
Bagt skærising fra Strandby med palmekål, syltede trompetsvampe & muslingesauce
Andebryst med karamelliseret knoldselleri, kastanjer
& madeirasauce
Valrhona chokoladedessert
med kirsebær, kondenseret mælkeis & tongabønne
4 retter 500
4 glas vin 400
4 glas prestige vinmenu 800
’Til Middag HOS’
Champagne & snacks
4 retter & vinmenu
Kaffe & petit four
Mineralvand ad libitum
1150
/ Prestige vinmenu 1600
Snacks til 2
Rischips med røget muslingeemulsion 40
Crustade med taskekrabbe & friskost 40
Æbleskive med karamelliseret løgkompot, syltet gran & ansjoscreme 60
Tilvalgsretter
Vaffel på ølandshvede med creme fraiche double & 10 gram dansk Baerii caviar fra Lyksvad 180 (til 2 personer)
Dansk oksetatar med pebermayonnaise, karamelliserede rødbeder & peberrod 120
4 europæiske oste med sødt & sprødt 120
Priserne er oplyst i Dkk
Vi serverer også frokost
Udover vores aftenmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke frokostserveringer.
Du kan finde vores frokostmenu her.
