Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter

Til at akkompagnere din menu har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag

 

Menuen

Stenbiderrogn,
luftig friskost, æblemarineret selleribånd & ristet kyllingeskind

 

Bagt lyssej fra Strandby,
sprøde glaskål, pastinak & fiskefumé med persille

 

Stegt vagtel, sprød kalvebrissel, violette artiskokker,
syltede trompetsvampe, saltbagt knoldselleri & hønsevelouté

Kondenseret mælkeis med brunet smør,
karamelcreme, hasselnødderumble & bitter kakaokiks

 

4 retter  450
4 retter & 4 glas vin  800

 

‘Til middag HOS’

Champagne & snacks

4 retter & vinmenu

Kaffe & petit four

Mineralvand ad libitum

1050

 

Snacks

Tapiokachips med sesam & røget muslingeemulsion  45

Crustader med ‘skinkesalat’  55

2 friterede østers med selleri & kapers 60

Tilvalgsretter

Dansk oksetatar med sort hvidløg, sprøde boghvedekerner & karamelliseret rødbede  120

4 styks europæiske oste med fynske mirabeller & sprødt  120 

Priserne er oplyst i Dkk