AFTEN
Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 4-8 retters menu.
Vores nuværende menu er gældende fra den 13. januar – 18. februar.
Vi tilbyder ikke specialkost & baby / børnefaciliteter.

Aften
Vores lille aftenmenu består af tre snacks, fire retter & petit four.
Den lille menu kan suppleres med tilkøbsretter
fra den store menu:
LILLE MENU
Gruyeres med gammelknas & svampe
Tærte med karamelliseret rødbede, peberrod & rygeost
Ravioli af syltet glaskål med æble & creme af østers
_____
Let grillet sandart med pak choi, grillet citroncreme, syltede stikkelsbær & sauce verte
Stegt dansk Sepia blæksprutte med sprød kål & muslingefrikassé
Grillet oksefilet med borettaneløg & sauce Bordelaise med røget marv & persille
Rombraiseret ananas med kokossorbet & karamelliseret hvid chokolade
_____
Madeleine med tonkabønnecreme
Menu 800
Menu & vinmenu / juicemenu 1500
Menu & prestige vinmenu 1900
VINMENU
Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.
Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu.
Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.
Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine,
gerne med alder.
Vores store aftenmenu består af tre snacks, otte retter & petit four.
Retterne serveres i mindre størrelser:
STOR MENU
Gruyeres med gammelknas & svampe
Tærte med karamelliseret rødbede, peberrod & rygeost
Ravioli af syltet glaskål med æble & creme af østers
_____
Kammusling carpaccio med Piemonte hasselnødder, caviar & beurre blanc 200
Let grillet sandart med pak choi, grillet citroncreme, syltede stikkelsbær & sauce verte
Jomfruhummer med karamelliseret selleri & hummersauce med piment d’espellete 200
Stegt dansk Sepia blæksprutte med sprød kål & muslingefrikassé
Meunierestegt kalvebrissel med morkler & sherrysauce 200
Grillet oksefilet med borettaneløg & sauce Bordelaise med røget marv & persille
30 mdr Comté, sprøde øllebrødschips, kvædepuré & trøffelsirup 200
Rombraiseret ananas med kokossorbet & karamelliseret hvid chokolade
_____
Madeleine med tonkabønnecreme
Menu 1200
Menu & vinmenu / juicemenu 2400
Menu & prestige vinmenu 2800