Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks såvel som et par af vores signaturretter

Til at akkompagnere din menu har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag

 

Menuen

Saltede kammuslinger, jordskokker fra Syrengården & brunet smør vinaigrette  120

Bagt kulmule med smørdampede porrer, hvide løg & muslingefumé  130

Dansk presa, stegte artiskokker, grillede springløg & baconsauce med oliven  150

Danske blommer som is & kompot, luftig ymer & farincrumble  90

4 retter  450

 

4 retter & 4 glas vin  800

Snacks

 

Sesamchips med estragoncreme  45 

Slethvar i orlydej med sauerkraut & gærcreme  55 

Sprød hanekylling med trompetsvampe & svampemayonnaise  50

 

Tilvalgsretter

 

Tatar af dansk okse med semi-tørrede tomater, løgchips & pebermayonnaise  120 

3 styks europæiske oste med fynske mirabeller & sprødt  100 

Spolums luftige øllebrød med vaniljeis & hvid Valrhona chokolade 90

 

Priserne er oplyst i Dkk