Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

 

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter.

 

Til at akkompagnere din menu, har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag.

 

Børn er velkomne på de voksnes præmisser.
Vi tilbyder ikke en børnemenu, og vi beder jer om at respektere restaurantens øvrige børnefri borde.

 

Menuen

Rimet færøsk laks med marineret fennikel, urteemulsion
& sauce med rygeost & ørredrogn 

Bagt skærising fra Strandby med palmekål, syltede trompetsvampe & muslingesauce 

Andebryst med karamelliseret knoldselleri, kastanjer
& madeirasauce 

Valrhona chokoladedessert
med kirsebær, kondenseret mælkeis & tongabønne

4 retter  500
4 glas vin  400
4 glas prestige vinmenu  800

 

’Til Middag HOS’

Champagne & snacks
4 retter & vinmenu
Kaffe & petit four
Mineralvand ad libitum
1150

/ Prestige vinmenu  1600

 

 

 

 

Snacks til 2 

Rischips med røget muslingeemulsion  40

Crustade med taskekrabbe & friskost  40

Æbleskive med karamelliseret løgkompot, syltet gran & ansjoscreme  60

 

Tilvalgsretter

Vaffel på ølandshvede med creme fraiche double & 10 gram dansk Baerii caviar fra Lyksvad  180 (til 2 personer)

Dansk oksetatar med pebermayonnaise, karamelliserede rødbeder & peberrod  120

4 europæiske oste med sødt & sprødt  120

 

Priserne er oplyst i Dkk

 

 

 

Vi serverer også frokost

Udover vores aftenmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke frokostserveringer.

Du kan finde vores frokostmenu her.