Aften

 

 

 

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

 

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter.

 

Til at akkompagnere din menu, har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag.

 

Børn er velkomne på de voksnes præmisser.
Vi tilbyder ikke en børnemenu, og vi beder jer om at respektere restaurantens øvrige børnefri borde.

 

Menuen

Ceviche af slethvar, agurker marineret i urteolie, blegselleri, glaskål & østerssauce

 

Stegte kammuslinger, jordskokker, syltede grønne tomater & hummersauce

 

Duebryst, sprød kalvebrissel & efterårets svampe med blanquettesauce

 

Blåbærsorbet, hybenroser, friskostmousse & sprød maltcrumble

4 retter   500
4 glas vin  400
5 glas prestige vinmenu  800

 

 

 

‘Til middag HOS’

 

Champagne & snacks

4 retter & vinmenu 

Kaffe & petit four

Mineralvand ad libitum

1150

 / Prestige vinmenu 1550

 

 

 

 

 

Snacks til 2

 

Tapiokachips med sesam & estragoncreme  40

 

Crustade med jomfruhummertatar & luftig friskost  40

 

Vaffel med havgus ost & hjemmelavet skinke  60

 

Tilvalgsretter

 

Hjemmelavet æbleskive med gedefriskost & 10 gram dansk Baerii caviar fra Lyksvad  180 (til 2 personer)

 

Dansk oksetatar med friskost, karamelliserede rødbeder & peberrod  120

 

4 europæiske oste med sødt & sprødt  120

 

Priserne er oplyst i Dkk

 

Vi serverer også frokost

Udover vores aftenmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke frokostserveringer.

Du kan finde vores frokostmenu her.