Aften

Torsdag til lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.

3-retters menu

Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.

Snacks

Sprød tærte med islandsk stenbiderrogn, rygeost & havesyre
Grillet brød med løvstikke, ristet fløde & ansjoser

3- retters menu

Ristet torsk med grillet hjertesalat & kærnemælkssovs med hvide asparges

Dansk rådyr med grønne asparges, langpeber & Karl Johan blanquette

Danske jordbær med havesyresorbet, hvid chokolade & pistacie

Petit four

Profiteroles med créme chibouste & rødgrød

Pris

Snacks, 3-retters menu & petit four 600

Snacks, 3-retters menu & petit four med vinmenu  / juicemenu  1100

Snacks, 3-retters menu & petit four med prestige vinmenu  1400

Tilvalgsretter

Du kan vælge følgende retter i tilvalg til den lille menu

Marinerede kammuslinger med stikkelsbærsorbet, creme fraiche & Gold Selection caviar fra Gastro Unika 250

Grillet hvide asparges med jomfruhummer, morkler souffleret med kalvebrissel & asparges blanquette 210

Tatar af dansk okse med ærter, islandsk stenbidderrogn & pommes alumettes 190

Priser

Snacks, 6-retters menu & petit four  1100

Snacks, 6-retters & petit four med vinmenu  / juicemenu  2000

Snacks, 6-retters & petit four med prestige vinmenu  2300

Vinmenu

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.