Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter

Til at akkompagnere din menu har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag

Menuen

Kammuslinger, friske ærter, grillet hjertesalat & muslingefløde med stenbiderrogn

Stegt lyssej fra Strandby, grillede hvide fynske asparges, ramsløg & sauce beurre blanc

Sommerbuk, fynske grønne asparges, hengemte karl johaner & svampeblanquette med langpeber

Fynske rabarber, hybenrose & kondenseret mælkeis

4 retter  450
4 glas vin 400

4 retter & 4 glas vin  850

‘Til middag HOS’

Champagne & snacks

4 retter & vinmenu

Kaffe & petit four

Mineralvand ad libitum

1100

 

Snacks

Tapiokachips med sesam & luftig friskost  40

Crustader med syltede hvide asparges & stenbiderrogn  50

Sprød okserillette med pebermayonnaise  55

Tilvalgsretter

Dansk oksetatar med tomat & pebermayonnaise  120

4 styks europæiske oste med fynske mirabeller & sprødt  120 

Priserne er oplyst i Dkk