Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter

Til at akkompagnere din menu har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag

 

Menuen

Citronmarineret slethvar med spæde ramsløg, umodne ferskner, æblemarineret knoldselleri & hummervinaigrette

Stegte kammuslinger med jordskokker, saltet citron & brunet smørsauce med soya & ingefær

Grillet oksefilet, pastinakker, braiseret oksehale & Sauce Bordelaise

Mango & passionsfrugtis med cookie dough, flødekaramel & yoghurtmousse

4 retter  450
4 retter & 4 glas vin  800

 

‘Til middag HOS’

Champagne & snacks

4 retter & vinmenu

Kaffe & petit four

Mineralvand ad libitum

1050

Snacks

 

Tapiokachips med sesam & røget muslingeemulsion  45

Crustader med ‘skinkesalat’  55

2 friterede østers med selleri & kapers 60

Tilvalgsretter

 

Dansk oksetatar med sort hvidløg, sprøde boghvedekerner & karamelliseret rødbede  120

4 styks europæiske oste med fynske mirabeller & sprødt  120 

Priserne er oplyst i Dkk