Aften

Til aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.

3-retters menu

Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.

Snacks

Crustade med friskost & taskekrabbe

Luftig jordskokkesuppe med hasselnødder fra Piemonte

3- retters menu

Skindstegt rødfisk med kål & blåsmuslinge escabeche

Grillet dådyr med glaserede morkler & morkelsauce med ristet Dijon sennep

Pære med rosmarin, karamel & kærnemælksis

 

Petit four

Vandbakkelse med kaffe & Karl Johan

Pris

Snacks, 3-retters menu & petit four 650

Vinmenu  / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand 600

Prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand 900

 

 

Med forbehold for ændringer i menuen.

 

 

 

Vinmenu

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.

Tilvalgsretter

Du kan vælge følgende retter som tilvalg til den lille menu

Gold selection caviar med kammusling, mandler & beurre blanc  250

Ristet jomfruhummer med græskar, sort hvidløg & jomfruhummersauce med citrus  250

Lagret Comté med lokal honning & fynske trøfler  200

Priser

Snacks, 6-retters menu & petit four  1200

Vinmenu  / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand  1100

Prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand  1500

Signatur

Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250

Caviar

Eksklusiv caviar menu

Er du ligeså vild med caviar som vi er, har du nu mulighed for at nyde en caviar menu.

Hver menu indeholder minimum 50 gram caviar fra GastroUnikas Gold Selection.

Menuen skal forudbestilles af hele bordet.

Menuen koster 2200,- pr person og inkludere snacks, 6 retter & petit four.