Aften

Torsdag til lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.

3-retters menu

Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.

Snacks

Tærte med taskekrabbe & dild
Sprød croquette af haglskudt vildt & bagt hvidløg

3- retters menu

Skindstegt sandart med stegt blomkål & blanquette sauce med æble

Presa á sortfodsgris med nye løg, baba ganoush & sort hvidløg sauce

Mango passionsfrugt sherbet med brunet smør, yoghurt & cashew nødder

Petit four

Peanuts med mørk chokolade & karamel

 

Pris

Snacks, 3-retters menu & petit four 600

Snacks, 3-retters menu & petit four med vinmenu  / juicemenu  1100

Snacks, 3-retters menu & petit four med prestige vinmenu  1400

Tilvalgsretter

Du kan vælge følgende retter i tilvalg til den lille menu

Marinerede kammuslinger med peberrod, stikkelsbær & muslingeblanquette  190

Tatar af okse med Karl Johan mayonnaise, croutoner & vintertrøffel  210

Ristet jomfruhummer med fennikel, spæk & karamelliseret selleri med hummervadouvan sauce  190

 

Priser

6 retter uden ost  1100

6 retter med vinmenu  / juicemenu  2000

6 retter med prestige vinmenu  2300

Vinmenu

Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.

Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.

Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.