Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter.

Til at akkompagnere din menu, har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag.

Børn er velkomne på de voksnes præmisser.
Vi tilbyder ikke en børnemenu, og vi beder jer om at respektere restaurantens øvrige børnefri borde.

Menuen

Ceviche af slethvar med hvide asparges, syltede stikkelsbær & muslingesauce mættet med rogn

Ristet torsk fra Langø med lardo, hvide & grønne asparges, saltede ramsløg & sauce Hollandaise

Grillet dansk presa, stegte violette artiskokker, grønne asparges, selleripuré & pebersauce

Rabarbersorbet, yoghurtmousse, kandiserede hybenroser,
sprøde yoghurtflager & rabarberkompot

4 retter  500
4 glas vin  400
4 glas prestige vinmenu  900

 

’Til Middag HOS’

Champagne & snacks
4 retter & vinmenu
Kaffe & petit four
Mineralvand ad libitum
1150

’Til Middag HOS prestige’

Champagne & snacks
4 retter & prestige vinmenu
Kaffe & petit four
Mineralvand ad libitum
1700

Snacks til 2 

Tapiokachips med sesam & røget muslingeemulsion  40

Croquette af oksehale med pebermayonnaise  40

Marinerede kammuslinger & ajo blanco  60

 

Tilvalgsretter

Vaffel på ølandshvede med creme fraiche double & 10 gram dansk Baerii caviar fra Lyksvad  200 (til 2 personer)

Dansk oksetatar med ramsløg, tørret oksehjerte, tomater & pebermayonnaise  120

4 europæiske oste med sødt & sprødt  120

 

Priserne er oplyst i Dkk

Vi serverer også frokost

Udover vores aftenmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke frokostserveringer.

Du kan finde vores frokostmenu her.