Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.
3-retters menu
Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.
Snacks
Crustade med taramasalata & bakskuld
Lun vaffel med ansjoser & sprødt kål
3- retters menu
Skindstegt rødfisk med gulerødder, estragon & sauce Nage
Haglskudt due en crépine med kalvebrisler, sprøde jordskokker & morkelsauce
Marineret blommer med fynsk honning, ristede mandler & is på blommesten
Petit four
Vilde blåbær med friskost, malt & smørbagt vaffel
Pris
Snacks, 3-retters menu & petit four 600
Snacks, 3-retters menu & petit four med vinmenu / juicemenu 1100
Snacks, 3-retters menu & petit four med prestige vinmenu 1400
Tilvalgsretter
Du kan vælge følgende retter i tilvalg til den lille menu
Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med kartoffel & luftig Havgus 250
Ristet jomfruhummer med Hokkaido, sort hvidløg & hummersauce 200
Tatar af okse med Karl Johan, syltede gule beder & trøffel 190
Priser
Snacks, 6-retters menu & petit four 1100
Snacks, 6-retters & petit four med 6 glas vinmenu / juicemenu 2100
Snacks, 6-retters & petit four med 6 glas prestige vinmenu 2400
Signaturretter
24 måneder lagret Suisse Farmer med hasselnødder fra Piemonte, rosenpeber & trøffel 150
Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250
Vinmenu
Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.
Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.
Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.