Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter

Til at akkompagnere din menu har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag

 

Menuen

Rimmet laks med fennikel, sprøde salater & sne

Saltede kammuslinger med kål & muslingesauce

Andebryst med karamelliseret rødbede, kastanjer & skysauce med brunet smør

Kejserinderis med mandelkiks, sorbet & Amarena kirsebær

4 retter  450

4 retter & 4 glas vin  800

 

”Til middag HOS”

Champagne & snacks

4 retter & vinmenu

Kaffe & petit four

Mineralvand ad libitum

1050

Snacks

 

Sesamchips med estragoncreme  45 

Vafler med hjemmelavet skinke & havgus 60

Æbleskiver med ansjoscreme & syltede granskud 55

 

Tilvalgsretter

 

Tatar af dansk okse med semi-tørrede tomater, løgchips & pebermayonnaise 120

4 styks europæiske oste med fynske mirabeller & sprødt  120 

Priserne er oplyst i Dkk