Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.
3-retters menu
Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.
Snacks
Sprød tærte med friskost & taskekrabbe
Marineret kuller i orlydej & røget blåmuslingeemulsion
3- retters menu
Marineret & grillet kammusling med ærter, peberrod & stenbiderrogn
Krogmodnet gris fra Kæragergaard med stegte hvide asparges, saltet ramsløg & Kampot peber
Rabarbersorbet med malt, mascarpone & hybenrose
Petit four
Vandbakkelse med Valrhona mælkechokolade, mocca & karamel
Pris
Snacks, 3-retters menu & petit four 650
Vinmenu / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand 600
Prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand 900
Vinmenu
Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.
Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.
Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.
Tilvalgsretter
Du kan vælge følgende retter som tilvalg til den lille menu
Nye kartofler med løvstikke, løgskum & GastroUnika gold selection caviar 250
Ristet jomfruhummer med artiskokker, gulerødder & jomfruhummersauce 250
Stegt & glaseret kalvebrissel med tortellini & morkelsauce 250
Priser
Snacks, 6-retters menu & petit four 1200
Vinmenu / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand 1100
Prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand 1500
Signatur
Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250
Caviar
Eksklusiv caviar menu
Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250Er du ligeså vild med caviar som vi er, har du nu mulighed for at nyde en caviar menu.
Hver menu indeholder minimum 50 gram caviar fra GastroUnikas Gold Selection.
Menuen skal forudbestilles af hele bordet.
Menuen koster 2200,- pr person og inkludere snacks, 6 retter & petit four.


