Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.
3-retters menu
Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.
Snacks
Vandbakkelse med Havgus & svampe
Gnocchi med sprød salvie & muslingeskum
3- retters menu
Grillet & marineret kammusling med syltede stikkelsbær & salatsovs
Brødstegt helleflynder med selleri & hønseblanquette
Mango & passionsfrugt sherbet med yoghurtmousse & cashewnødder med brunet smør
Petit four
Tiramisu med Karl Johan
Pris
Snacks, 3-retters menu & petit four 650
Vinmenu / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand 600
Prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand 900
Tilvalgsretter
Du kan vælge følgende retter som tilvalg til den lille menu
Grillet jomfruhummer med knoldselleri, æble & jomfruhummerskum 250
Tatar af dansk okse med røget emulsion, saltet ramsløg & trøffel 250
Farseret Hopballemølle kylling vinge med morkler & trøffelsauce 250
Priser
Snacks, 6-retters menu & petit four 1200
6 glas vinmenu / juicemenu inklusive kaffe, the & mineralvand 1100
6 glas prestige vinmenu inklusive kaffe, the & mineralvand 1500
Signatur
Caviar fra Gastro Unika Gold Selection med vaniljeis & mandelolie 250
Vinmenu
Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.
Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.
Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.