Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks, såvel som et par af vores signaturretter.

Til at akkompagnere din menu, har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag.

 

Børn er velkomne på de voksnes præmisser.
Vi tilbyder ikke en børnemenu, og vi beder jer om at respektere restaurantens øvrige børnefri borde.

 

Menuen

 

Citrusmarineret slethvar, spinat, blåmuslingecreme & blåmuslingesauce

 

Frisk fangst fra Strandby, nye danske ærter, nye danske kartofler & sauce på havgus

  

Grillet dansk presa, nye løg, nye danske gulerødder & sauce med madagascarpeber

 

Danske jordbær, hvid chokolade ganache, hybenrose & creme anglaise med hyldeblomst

 

4 retter  450
4 glas vin 400

4 retter & 4 glas vin  850

‘Til middag HOS’

Champagne & snacks

4 retter & vinmenu

Kaffe & petit four

Mineralvand ad libitum

1100

 

Snacks til 2

 

Tapiokachips med sesam & luftig gedefriskost  40

Friske østers med syrnet fløde, agurk & peberrod  60  

Sprød okserillette med fermenteret hvidløgsmayonnaise  50

Tilvalgsretter

Dansk oksetatar med tomat & pebermayonnaise  120

4 styks europæiske oste med fynske mirabeller & sprødt  120 

Priserne er oplyst i Dkk

Vi serverer også frokost

Udover vores aftenmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke frokostserveringer.

Du kan finde vores frokostmenu her.