Fredag & lørdag aften serverer vi vores faste 3-6 retters menu.
3-retters menu
Den 3-retters menu består af 3 retter med snacks og petit four.
Den 3-retters menu kan suppleres med vores tilvalgsretter, så man kan nyde helt op til 6 retter.
Snacks
Østerssne med Waldorf salat
Lun vaffel med hjemmelavet coppa, ansjoscreme & Havgus
3- retters menu
Marineret kammusling med hasselnødder, sprødt kyllingeskind & muslinge blanquette
Skaftkotelet á Svendborggris med kantareller, røget kartoffel puré & sauce chausseur
Marineret brombær med solbærgren is, bitter kakao & sorbet
Petit four
Vilde blåbær med friskost, malt & smørbagt vaffel
Pris
Snacks, 3-retters menu & petit four 600
Snacks, 3-retters menu & petit four med vinmenu / juicemenu 1100
Snacks, 3-retters menu & petit four med prestige vinmenu 1400
Tilvalgsretter
Du kan vælge følgende retter i tilvalg til den lille menu
Dansk sorthummer med semitørrede tomater & tortellini med hummersaucé 200
Tatar af okse med capuliato, ramsløg & Havgus 190
Stegt havtaske med majs, chorizo & let røget blanquette sauce 220
Priser
Snacks, 6-retters menu & petit four 1100
Snacks, 6-retters & petit four med 7 glas vinmenu / juicemenu 2200
Snacks, 6-retters & petit four med 7 glas prestige vinmenu 2500
Vinmenu
Vi tilbyder 2 forskellige vinmenuer.
Vores almindelige vinmenu er dejlige vine, hvor man får en rigtig god vinmenu. Her kan man støde på en ny generation af vinmagere, dog stadig med et klassisk udtryk.
Vores prestige vinmenu løfter vinmenuen til nye højder; her er vin for vinelskere med hang til klassiske vine og kendte etiketter, og denne vinmenu byder på flere eksklusive vine, gerne med alder.