En uforglemmelig barnedåb eller navngivningsfest i Odense

Skal dit barn døbes eller navngives inden for nærmeste fremtid, har vi de oplagte lokaler til afholdelse af din barnedåb eller navngivningsfest i Odense. Ved Restaurant HOS har vi to forskellige selskabslokaler, der kan rumme hhv. op til 25 og 50 gæster – og disse lokaler er oplagte til diverse former for selskab såsom konfirmation, bryllup og naturligvis en barnedåb eller navngivningsfest.

En vigtig festlig begivenhed

Vi ved, hvor vigtig en fest, barnedåben eller navngivningsfesten er for barnet, jer som forældre og de gæster, der skal være med til at holde festen. Derfor sørger for vi at afstemme alle jeres forventning til festen, med de muligheder vi tilbyder, således I kan få den barnedåb eller navngivningsfest I drømmer om, med de lokaler, den mad og de drikkevarer, I ønsker, skal akkompagnere arrangementet.

Med andre ord skræddersyr vi festen ud fra jeres ønsker og behov.

 

Mad og drikke til barnedåb og navngivningsfest

Ved Restaurant HOS laver vi vores mad af de bedste råvarer vi kender, som er i sæson. Derfor kan du også forvente, at det spiselige til jeres fest vil tage udgangspunkt i vores frokost- og/eller aftenmenu. Vi imødekommer naturligvis diverse fødevarerestriktioner- og allergier, og så vidt det er muligt vil vi også gerne ramme særlige ønsker.

Billede af selskabslokale, Restaurant HOS
Billede af selskabslokale, Restaurant HOS

Navngivningsfest frem for barnedåb

Flere og flere vælger i dag den traditionelle barnedåb fra, og holder i stedet en såkaldt navngivningsfest. Det kan der være mange forskellige årsager til, men uanset hvilken type fest I vælger at holde, når jeres barn skal have et navn, skal det være en festlig og minderig begivenhed. Hos Restaurant HOS er vi derfor fuldt fokuseret på at skabe de perfekte rammer for jer, så I får et minde for livet.

 

For selvom man ikke ønsker en traditionel barnedåb, så kan en navngivningsfest sagtens være en lige så højtidelig og festlig begivenhed som en barnedåb, hvis I ønsker det. En navngivningsfest er nemlig, ligesom en barnedåb, en stor dag for forældrene, som senere bliver til smukke minder.

 

I modsætning til dåben, som typisk er forbundet med en række forskellige traditioner som dåbskjole, faddere og Gudmor eller Gudfar, er der endnu ikke mange traditioner forbundet med en navngivningsfest. Det giver til gengæld jer som forældre mulighed for, selv at vælge hvilke indslag eller aktiviteter, der eventuelt skal være forbundet med festen. Det kan være alt fra et tomt lærred eller gæstebog, som gæsterne skriver en lille hilsen i, til små udklippede hjerter med lykønskninger.

 

Uanset hvordan I ønsker, at jeres navngivningsfest skal holdes, finder vi hos Restaurant HOS, en løsning som passer til lige netop jeres ønsker og behov.

Skal vi tale sammen om dit arrangement?

Forespørgsler til afholdelse af barnedåb, navngivningsfest – eller en anden arrangementstype – kan sendes på mail eller pr. telefon angivet herunder – hvorefter vi tager kontakt til jer hurtigst muligt.

Vi kan også træffes på mail: info@restauranthos.dk eller pr. telefon +45 9110 0092

Vores selskabslokaler

Vi tilbyder 2 rummelige og indbydende selskabslokaler til din barnedåb;

Vinstuen

  • Rummer op til 25 gæster
  • Godt til mindre og intime selskaber

 

Det store selskabslokale

  • Rummer op til 50 gæster
  • Egner sig særdeles godt til større arrangementer

Afbestillingsregler

Restaurant HOS følger Horestas afbestillingsregler, som du kan finde lige her.

Andre selskaber

Vi er som udgangspunkt åben for afholdelse af de fleste former for arrangementer, det kunne bl.a. være barnedåb, konfirmation, bryllup, julefrokost, påskefrokost eller jubilæumsfest.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende afholdelse af selskaber i restauranten.