En uforglemmelig barnedåb i Odense

Skal dit barn døbes inden for nærmeste fremtid, har vi de oplagte lokaler til afholdelse af din barnedåb i Odense. Ved Restaurant HOS har vi to forskellige selskabslokaler, der kan rumme hhv. op til 25 og 50 gæster – og disse lokaler er oplagte til diverse former for selskab såsom konfirmation, bryllup og naturligvis en barnedåb.

En vigtig festlig begivenhed

Vi ved, hvor vigtig en fest barnedåben er for barnet, jer som forældre og de gæster, der skal være med til at holde festen. Derfor sørger for vi at afstemme alle jeres forventning til festen, med de muligheder vi tilbyder, således I kan få den barnedåb I drømmer om, med de lokaler, den mad og de drikkevarer, I ønsker skal akkompagnere arrangementet.

Med andre ord skræddersyr vi barnedåben ud fra jeres ønsker og behov.

Mad og drikke til barnedåb

 Ved Restaurant HOS laver vi vores mad af de bedste råvarer vi kender, som er i sæson. Derfor kan du også forvente, at det spiselige til jeres fest vil tage udgangspunkt i vores frokost- og/eller aftenmenu. Vi imødekommer naturligvis diverse fødevarerestriktioner- og allergier, og så vidt det er muligt vil vi også gerne ramme særlige ønsker.

  

Skal vi tale sammen om dit arrangement?

Forespørgsler til afholdelse af barnedåb – eller en anden arrangementstype – kan sendes på mail eller pr. telefon angivet herunder – hvorefter vi tager kontakt til jer hurtigst muligt.

Vi kan også træffes på mail: info@restauranthos.dk eller pr. telefon +45 9110 0092

Billede af selskabslokale, Restaurant HOS

Vores selskabslokaler

Vi tilbyder 2 rummelige og indbydende selskabslokaler til din barnedåb;

Vinstuen

  • Rummer op til 25 gæster
  • Godt til mindre og intime selskaber

 

Det store selskabslokale

  • Rummer op til 50 gæster
  • Egner sig særdeles godt til større arrangementer

Afbestillingsregler

Restaurant HOS følger Horestas afbestillingsregler, som du kan finde lige her.

Andre selskaber

Vi er som udgangspunkt åben for afholdelse af de fleste former for arrangementer, det kunne bl.a. være barnedåb, konfirmation, bryllup, julefrokost, påskefrokost eller jubilæumsfest.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende afholdelse af selskaber i restauranten.