Dit livs bryllup i Odense

Når den store dag for dig og din partner opstår, er det vigtigt med de rette rammer, den gode mad, de lækre drikkevarer og den gode service, for at dit bryllup i Odense kan blive, som du drømmer om.

En storslået fest med central beliggenhed

Ved os har vi mulighed for at imødekomme både større og mindre selskaber – med et loft på ca. 50 gæster. Vores lokaler er moderne og pænt indrettede, og vi sørger selvfølgelig for at pynte op til den store fest – ud fra dine ønsker og behov.

Vores restaurant har til huse i hjertet af Odense, nærmere bestemt Kongensgade, så du og dine gæster vil have gode vilkår for både at komme til og fra bryllupsfesten.

Vi ved, og har forståelse for, hvor vigtig jeres bryllupsfest er, og derfor er vi med jer hele vejen under planlægning, så I kan navigere trygt i de muligheder vil tilbyder, så I får drømmebrylluppet med de omgivelser, den mad og de drikkevarer, I ønsker.

Altså sørger vi for, at brylluppet bliver præcis, som I vil have det.

Mad og drikke til bryllup i Odense

Vores mad laves af de bedste råvarer fra sæsonen, og derfor kan du også forvente, at en bryllupsmenu tager udgangspunkt i vores gældende frokost- eller aftenmenu. Der bliver naturligvis tages hensyn til diverse fødevarerestriktioner- og allergier – og er det os muligt, imødekommer vi også de fleste ønsker.

 

Skal have en dialog om dit kommende bryllup?

Forespørgsler til afholdelse af bryllup, barnedåb, konfirmation – eller andre arrangementstyper – kan sendes i formularen herunder – hvorefter vi tager kontakt til jer hurtigst muligt.

Vi kan også træffes på mail: info@restauranthos.dk eller pr. telefon +45 9110 0092

Billede af selskabslokale, Restaurant HOS

Vores selskabslokaler

Vi tilbyder 2 rummelige og indbydende selskabslokaler til din barnedåb;

Vinstuen

  • Kan imødekomme op til 25 gæster
  • Til den intime bryllupsfest

 

Det store selskabslokale

  • Kan imødekomme op til 50 gæster
  • Egner sig særdeles godt til større arrangementer

Afbestillingsregler

Restaurant HOS følger Horestas afbestillingsregler, som du kan finde lige her.

Andre selskaber

Vi er som udgangspunkt åben for afholdelse af de fleste former for arrangementer, det kunne bl.a. være barnedåb, konfirmation, bryllup, julefrokost, påskefrokost eller jubilæumsfest.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende afholdelse af selskaber i restauranten.