Aften

Om aftenen fredag og lørdag åbner vi dørene op til en velsmagende aftenmenu, hvor de bedste råvarer møder moderne køkkenkunst, der er inspireret af det franske køkken. Vi serverer vores aftenmenu i fire retter, så du kan smage lidt forskellige lækkerier, hvor årstidens råvarer er i centrum.

Er du ekstra lækkersulten kan du vælge nogle af vores snacks såvel som et par af vores signaturretter

Til at akkompagnere din menu har vi sammensat en vinmenu der er afstemt de enkelte retter, men du er naturligvis også velkommen til at dykke ned i vores bugnende vinkort, hvor du med sikkerhed kan finde noget til din smag

 

Menuen

Saltede kammuslinger, jordskokker fra Syrengården & brunet smør vinaigrette  120

Bagt kulmule med smørdampede porrer, hvide løg & muslingefumé  130

Dansk presa, stegte artiskokker, grillede springløg & baconsauce med oliven  150

Danske blommer som is & kompot, luftig ymer & farincrumble  90

4 retter  450

 

4 retter & 4 glas vin  800

Snacks

Sesame chips with tarragon cream  45

Brill in orly dough with sauerkraut & yeast cream  55

Fried rooster with trumpet mushrooms & mushroom mayonnaise  60

Extra courses

Tartare of Danish beef with semi-dried tomatoes, onions chips & pepper mayonnaise  120

3 pieces of European cheeses with Fynske plums & crisp  100

Spolums fluffy beer porridge with vanilla ice-cream & white Valrhona chocolate  90

The prices are in Dkk