EN AFTEN I SMØRREBRØDETS TEGN

Torsdag den 23. april kl 18.00 besøger Ole Troelsø Restaurant HOS, og fortæller om
’Smørrebrødets historie’.

Vi serverer 3 styks smørrebrød & 1 h(j)emmelavet snaps.

Vær med til at opleve en unik aften, når smørrebrødsguruen himself besøger Restaurant HOS til en aften i smørrebrødets tegn.

Pris pr. person: 395,-

Et navn der klinger i alles ører inden for restaurantscenen: Ole Troelsø.
Ole er gastronomiredaktør og restaurantanmelder på Børsen, og har i de seneste år haft stor fokus på en dansk klassiker; nemlig smørrebrødet.
Smørrebrødet har fået en ny renæssance, og dette skyldes i en høj grad Ole Troelsø.
”Jeg elsker gourmetmad, men holder lige så meget af smørrebrød, som er en slags hobby for mig.”
Oles hobby og passion, nemlig smørrebrødet, har været med til at fremhæve smørrebrødet, både i den new school og old school version. I dag ses smørrebrødet nemlig både i den klassiske version med højtbelagt pålæg med citronspringere og kruspersille, mens danske kokke i de seneste år har videreudviklet konceptet med ’brød på pålæg’ og i stedet lavet ’retter på brød’.

Lidt om Oles bøger:
Første bog ’Smørrebrød i Danmark’ blev skrevet i 2012, i 2014 udkom ’Smørrebrødsguiden’ og ’Insiders guide to Smørrebrød’, og 1. september 2018 kom efterfølgeren ’Danmarks bedste smørrebrød’ der handler om Danmarks bedste smørrebrødsoplevelser, portrætterer mine yndlingsrestauranter og fortæller dig alt, du bør vide om Danmarks gastronomiske kulturarv fra vikingetiden og frem til 2018.”

 

Restaurant HOS serverer 3 styks smørrebrød & 1 h(j)emmelavet snaps, perfekt afstemt til smørrebrødet:

Graasten hanekylling med svampe & bacon

Nordjydsk spætte med grillet citron & håndpillede rejer

Dansk oksetatar med sprøde boghvedekerner & fermenteret hvidløgsmayonnaise

Der er mulighed for at købe øl & afstemte vine på glas på selve aftenen.

 

Spred budskaberne om det gode smørrebrød‘. Ole Troelsø.