Frokost

Smørrebrød

Vadouvanmarineret sild med karrysalat, æble & marinerede løg

120

Grillet sild med selleri remoulade & peberrod

130

Friteret sild med lun kartoffelsalat & saltet citron
130

Stegt torskerogn med taramasalata, kål & salatløg

160

Grillet courgette med hønseæg, friskost & courgette i tempura

120

Håndpillede rejer med hønseæg, ørredrogn, Høost & bok choy

160

Koldrøget laks med friteret blomkål, havesyre & hytteost

140

Lun fiskefilet med sauerkraut, grillet citron & ristet fennikel creme

150

Hønsesalat af Hopballe høns med ansjos, bacon, Efterglød ost & grillet hjertesalat
140

Oksetatar med pebermayonnaise, semitørrede tomater, ramsløg & islandsk stenbiderrogn

160

 

Frokostretter

Dagens ristede fisk med spæde grøntsager & muslinge sauce
170

Tartelet med Hopballe høns & confit af kalvebrissel i velouté
170

Nye franske hvide asparges med  islandsk stenbidderrogn, fjordrejer & saucé choron

300

Frikadelle af sortfodsgris & Øhavs lam med stuvet kål & morkler

170

 

Frokostmenu

Tre retters frokostmenu med kaffe & petit four

Køkkenet sammensætter hver dag en tre retters menu, som består af en forret, hovedret & dessert efter sæsonens råvarer.

Frokostmenuen inkluderer kaffe & petit four.

Pris 450,- pr person.

 

Ost & sødt

Ostetallerken med sødt & sprødt
130

Citronfromage med creme fraiche is, karamel & mandelknas
120

Spolums luftige øllebrød med vaniljeis & hvid Valrhona chokolade
120

Smørrebrød og frokostretter

Til frokost byder vi på vores smørrebrød, lune frokostretter, vores frokostbord & skønne desserter.

Vi glæder os til at se dig til din næste frokost i Odense i vores restaurant.
Vi tilbyder ikke specialkost & baby / børnefaciliteter.

Smørrebrød i Odense

I vores hyggelige rammer kan du også se frem til at nyde smørrebrød fra øverste hylde. Vores køkken arbejder udelukkende med de bedste råvarer, og vi laver så meget som muligt selv. Resultatet er særdeles velsmagende – og næste gang du skal have en god frokost med smørrebrød i Odense, synes vi du skal kigge forbi.