
Smørrebrød og frokostretter
Til frokost byder vi på, hvad vi mener, er det bedste smørrebrød i Odense. Blandt vores smørrebrød finder du klassikere med et moderne præg, egne kreationer og signatursmørrebrød fra Jakob Spolums køkken. Fælles for alle vores smørrebrød er, at de laves af de bedste råvarer, og at de udspringer fra en brændende passion for at lave velsmagende mad.
Hvis du har lyst kan du også dykke ned blandt vores skønne frokostretter, hvor vi laver mere traditionelle frokostretter – men igen med udspring i de absolut bedste råvarer og køkkenteknikker vi kender.
Vi glæder os til at se dig til din næste frokost i Odense.
Vores smørrebrød
Hjemmemarineret kirsebærsild med sprøde boghvedekerner & creme fraiche double 90
Lun stegt sild med cremede kartofler 100
Færøsk rimet laks med rygeost & fennikel 110
Karamelliserede jordskokker med Gammel Knas ost, syltede trøfler & hasselnødder 100
Hjemmelavet hanesalat af Gråsten hanekylling med Havgus ost & bacondrys 110
Sprød nordjysk rødspættefilet med grov remoulade 110
Dansk oksetatar med pebermayonnaise, karamelliserede rødbeder & peberrod 120
Vildtfrikadelle med Karl Johan remoulade, stegt palmekål & syltede kantereller 120
Frokostretter
Frisk fangst fra Strandby med palmekål, syltede trompetsvampe & muslingesauce 130
Hjemmelavet tartelet med haglskudt fasan, svampe & hønsecreme 140
Andebryst med karamelliseret knoldselleri, kastanjer & madeirasauce 150
Ost & sødt
4 europæiske oste med sødt & sprødt 120
Valrhona chokoladedessert med kirsebær, kondenseret mælkeis & tongabønne 90
Spolums luftige øllebrød med vaniljeis & hvid Valrhona chokolade 90
HOS’ Julebord
Hjemmemarineret sild med syltede sennepskorn & peberrod
Lun stegt sild med cremede kartofler
Smilende æg med håndpillede rejer & mayonnaise
Rimet færøsk laks med rygeost & fennikel
Sprød nordjysk rødspætte med grov remoulade
Andebryst med karamelliseret knoldselleri, kastanjer & madeirasauce
Valrhona chokoladedessert med kirsebær, kondenseret mælkeis & tonkabønne
500
Vi anbefaler 2 serveringer
Priserne er angivet i dkk
Folkene bag din frokost i Odense
Ved Restaurant HOS finder du erfaring der spænder over en stor del af det gastronomiske Danmark, fra restauranter som Ruths Hotel, Munkebo Kro, Sletten, Kok & Vin, Sortebro Kro og Formel B.
Denne erfaring har vi konverteret til vores bud på en skøn restaurant på Kongensgade 65 i Odense: Restaurant HOS.
Hos os møder du sublim og nærværende betjening, smukke lokaler og mad fra de absolut bedste råvarer. Alt sammen i en uformel tone med plads til smil, pjat og en snaps som sidevogn.
Vi håber du vil komme forbi, vi har hjemmelavet snaps på flasken, god mad i køkkenet og et smil på læben.
Vi serverer også aften
Udover vores frokostmenu tilbyder vi også velsmagende og smukke serveringer til aften.
Du finder vores aftenmenu her.
