Gourmet Restaurant Odense

Vi serverer gourmet i Odense

Egentlig er vi ikke de største tilhængere af ordet ”gourmet”, for hvem bestemmer, hvad der er – eller ikke er – gourmet?

I vores restaurant arbejder vi i stedet ud fra dogmet om, at god mad laves af de bedste råvarer, og at det laves af kokke, der brænder for skabe smagsoplevelser på tallerkenen. Det mener vi er ’gourmet’, og det er den gourmetoplevelse vi gerne vil give dig i vores restaurant i Odense.

En frokostoplevelse udover det sædvanlige

I vores restaurant har vi åbent tirsdag-lørdag til vores utroligt populære og anmelderroste frokost, hvor du kan nyde smørrebrød i gourmet klassen, for vi har netop håndplukket alle vores leverandører – og deres råvarer, så vi kan skabe smørrebrød du sent vil glemme.

Vi har ikke et fast menukort, da råvarerne jo naturligvis udskiftes som de er i sæson. Altså kan du se frem til stenbiderrogn i årets første måneder, fjordrejer og nye kartofler i den tidligere sommer, og alle de andre herligheder, som årets 12 måneder nu engang byder på. – Med andre ord får du et sæsonbetonet menukort som byder på massere af lækre råvarer, som vi serverer i vores skønne restaurant.

Når du vil have gourmet til aften

I takt med weekendens kommer åbner vi også dørene op om aftenen. Fredag og lørdag byder vi nemlig på en aftenmenu i 4 retter, hvor du kan se frem til et regulært aftensmåltid hvor der over hele linjen er kælet for detaljen.

Er det gourmet i traditionel forstand? Ja.

Kalder vi det gourmet? Nej, vi kalder det ”bare” for god mad lavet af de bedste råvarer, vi kender.

Til vores aftenmenu kan du naturligvis også tilvælge en afstemt vinmenu, ligesom du også er velkommen til at dykke ned i vores flaskekort, hvor vi har en større række skatte, der blot ligger og venter på dig.

Restaurant HOS er din gourmet restaurant i Odense

Uanset om du søger en frokost-, aften- eller selskabsoplevelse er vi der for dig. Vi elsker det, vi laver, som er at skabe velsmagende spise- og drikkeoplevelser for dig, og du kan være sikker på, at råvarerne, vi arbejder med, er af den nødvendige beskaffenhed.

Er du en del af et større selskab skræddersyr vi også gerne et arrangement til netop jeres behov – kontakt os blot, så vi kan få en snak om det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant.