Vildtaften i Odense
Onsdag den 29.10 – Lørdag den 1.11
Onsdag – lørdag aften dedikerer vi til vores helt store passion; nemlig at servere hjemmeskudt vildt.
Det bliver nogle fortryllende aftener med en eksklusiv vildtmenu, bestående af snacks, 5 retter & petit four.
Det bliver nogle fortryllende aftener med en eksklusiv vildtmenu, bestående af snacks, 5 retter & petit four.
Snacks
Dådyrtartar i sprød skal med estragon & tørret hjerte
Grillet andehjerte med selleri & maltbarbeque
Æbleskive med confit af gråand & tørret andebryst
Amuse
Luftig svampesuppe med sherry & skovsneppe
Forret
Faschnitzel med Karl Johan frikassé & trøffel
Mellemret
Skovdue med Hokkaido, sort hvidløg, vild peber & trompetsvampe
Hovedret
Grillet dådyr med karamelliseret selleri & trøffel
Ragout med kartoffelpuré
Dessert
Pære med citrontimian, karamel & kærnemælk
–
Petit four
Madeleine med hvid chokolade & honning
Pris per person 1000,-