Jagt & vildtmenu

Vildtaften i Odense

Onsdag den 29.10 – Lørdag den 1.11
Onsdag – lørdag aften dedikerer vi til vores helt store passion; nemlig at servere hjemmeskudt vildt.
Det bliver nogle fortryllende aftener med en eksklusiv vildtmenu, bestående af snacks, 5 retter & petit four.

 

Snacks

Dådyrtartar i sprød skal med estragon & tørret hjerte

Grillet andehjerte med selleri & maltbarbeque

Æbleskive med confit af gråand & tørret andebryst

Amuse

Luftig svampesuppe med sherry & skovsneppe

Forret

Faschnitzel med Karl Johan frikassé & trøffel

Mellemret

Skovdue med Hokkaido, sort hvidløg, vild peber & trompetsvampe

Hovedret

Grillet dådyr med karamelliseret selleri & trøffel

Ragout med kartoffelpuré

Dessert

Pære med citrontimian, karamel & kærnemælk

 

Petit four

Madeleine med hvid chokolade & honning

Pris per person 1000,-