Julen 2025

Jul 2025 på Restaurant HOS i Odense

Julebordet & julemenu tilbydes fra uge 47 til og med uge 51

 

Frokost

Traditionen tro tilbyder vi igen i år, vores julebord til frokost.

Julebordet skal bestilles af hele bordet, det koster 500,- pr person og indeholder følgende:

-

HOS' julesild med fed creme fraiche & peberrod

Grillet sild med Waldorf & æble

Lun stegt sild med stuvede kartofler & kål

-

Røget laks med rygeost & fennikel

Økologisk hønseæg med rejesalat

Sprød fiskefilet med piment d'espelette mayonnaise

-

Haglskudt gråand med selleri & aromatisk pebersauce

-

Æble dessert med creme fraiche & karamel

 

 

Vi tilbyder en udvidet udgave af vores julebord ved forudbestilling om aftenen, det koster 750,- pr person.

Aften

Aftenmenuen koster 650,- pr person, inkluderer 2 snacks, 3 retter & petit four.

Saft & vinmenu kan tilkøbes til 600,- pr. person inklusive kaffe/the & mineralvand

 

Snacks

Smørbagt vaffel med Havgus & Karl Johan

Krabbesalat med røget blåsmuslingemulsion & tørret kål

Forret

Marineret kuller med glaskål, peberrod & muslingefløde

Hovedret

Haglskudt gråand med selleri & aromatisk pebersauce

Dessert

Æbledessert med creme fraiche & karamel

Petit four

Æbleskive med Agen sveske & vanilje

 

Tilvalgsretter

Ristet kammusling med karamelliseret jordskokker, piemonte hasselnødder & brunet smørsauce med soya  250

 

Stegt jomfruhummer med spæde kål & jomfruhummer sauce med vadouvan  250

 

Confiteret kalvebrissel med græskar & fermenteret hvidløg  250