Jul 2025 på Restaurant HOS i Odense
Julebordet & julemenu tilbydes fra uge 47 til og med uge 51
Frokost
Traditionen tro tilbyder vi igen i år, vores julebord til frokost.
Julebordet skal bestilles af hele bordet, det koster 500,- pr person og indeholder følgende:
-
HOS' julesild med fed creme fraiche & peberrod
Grillet sild med Waldorf & æble
Lun stegt sild med stuvede kartofler & kål
-
Røget laks med rygeost & fennikel
Økologisk hønseæg med rejesalat
Sprød fiskefilet med piment d'espelette mayonnaise
-
Haglskudt gråand med selleri & aromatisk pebersauce
-
Æble dessert med creme fraiche & karamel
Vi tilbyder en udvidet udgave af vores julebord ved forudbestilling om aftenen, det koster 750,- pr person.
Aften
Aftenmenuen koster 650,- pr person, inkluderer 2 snacks, 3 retter & petit four.
Saft & vinmenu kan tilkøbes til 600,- pr. person inklusive kaffe/the & mineralvand
Snacks
Smørbagt vaffel med Havgus & Karl Johan
Krabbesalat med røget blåsmuslingemulsion & tørret kål
Forret
Marineret kuller med glaskål, peberrod & muslingefløde
Hovedret
Haglskudt gråand med selleri & aromatisk pebersauce
Dessert
Æbledessert med creme fraiche & karamel
Petit four
Æbleskive med Agen sveske & vanilje
Tilvalgsretter
Ristet kammusling med karamelliseret jordskokker, piemonte hasselnødder & brunet smørsauce med soya 250
Stegt jomfruhummer med spæde kål & jomfruhummer sauce med vadouvan 250
Confiteret kalvebrissel med græskar & fermenteret hvidløg 250