En konfirmation I aldrig glemmer

Konfirmationen er en stor begivenhed i vores liv, og ofte bliver den fejret med en flot konfirmationsfest.

Står du og skal afholde en konfirmation i Odense vil vi gerne være vært omkring jeres fest i vores skønne og hyggelige lokaler. Vores konfirmationslokaler kan rumme fra 25-50 gæster, alt efter om I holder en lidt mindre eller lidt større fest.

Velsmagende mad til din konfirmation

Vores mad tager udgangspunkt i det franske og nordiske køkken, lavet på de bedste råvarer vi kender fra årstidens sæson. Velsmagen er i højsædet, og du, såvel som dine gæster, bliver med sikkerhed mætte, når I holder jeres konfirmation i Odense ved os.

Menuerne vi laver tager udgangspunkt i vores aftenmenu, men vi imødekommer naturligvis særlige ønsker, fødevarerestriktioner og lignende.

Central beliggenhed i Odense

Vores restaurant ligger centralt med få minutters gang til banegården, gågaden og parkeringsmuligheder. Ligesom det også er muligt at gå en tur til eksempelvis Munke Mose eller Kongens Have, skulle I få lyst til dette.

Vi hjælper jer hele vejen

Vi anbefaler naturligvis at være ude i god tid, når der skal arrangeres konfirmationsfest. For at se, om vi kan imødekomme jeres ønsker, foreslår vi at I kontakter os og finder et tidspunkt for en samtale i vores restaurant, så I kan se os og vores lokaler an. Vi er naturligvis behjælpelige med planlægningen af selve festen, så I får præcis den fest som konfirmanden drømmer om.

  

Skal vi tale sammen om dit arrangement?

Henvendelser angående konfirmationer, barnedåbe eller andre arrangementstyper kan sendes i formularen herunder – hvorefter vi tager kontakt til jer hurtigst muligt.

Vi kan også træffes på mail: info@restauranthos.dk eller pr. telefon +45 9110 0092.

Billede af selskabslokale, Restaurant HOS

Lokalerne ved Restaurant HOS

Vi har to hyggelige og moderne lokaler til dit arrangement.

Vinstuen

  • Kan rumme op til 25 gæster
  • Velegnet til mindre og intime selskaber

 

Det store selskabslokale

  • Kan rumme op til 50 gæster
  • Velegnet til større konfirmationsfester og lignende.

Afbestillingsregler

Restaurant HOS følger Horestas afbestillingsregler, som du kan finde lige her.

Andre selskaber

Vi er som udgangspunkt åben for afholdelse af de fleste former for arrangementer, det kunne bl.a. være barnedåb, konfirmation, bryllup, julefrokost, påskefrokost eller jubilæumsfest.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende afholdelse af selskaber i restauranten.