Vi hedder Michelle og Jakob, og har sammen skabt vores unikke restaurant, nemlig Restaurant HOS der står for vores efternavne Hemme & Spolum.
Vi åbnede Restaurant HOS den 1. februar 2019.
Vores smørrebrød er nutidigt smørrebrød – Her har vi leget med den klassiske version af smørrebrødet og skabt vores egen version af en dejlig rugbrødsmad. Fredag & lørdag aften skruer vi helt op for niveauet, og serverer en 3 6 retters gourmetmenu.
Hos os finder du et af Odenses absolut bedste bud på glimrende vin. Vi serverer også lokale øl, hjemmelavet snaps og hjemmelavet saft. Udover at servere skøn mad og vine, er vores fokus også hjemmedyrket grønt og lokale råvarer. Vi laver alt det vi overhovedet kan fra bunden, og salter og sylter på livet løs.
Ønsket og drivkraften bag vores gourmetrestaurant består af faglig stolthed, respekt for naturen, samt et meget stærkt servicegen.
Så kom ind og nyd et måltid i smukke omgivelser, hvor duften af hjemmelavet mad vil friste, hvor der er lagt vægt på hyggen med god musik i højtalerne, og stemningen er i top både blandt vores glade gæster og personalet der ser frem til at forkæle jer.
Vi glæder os allerede til dit besøg i vores restaurant!
De kærligste hilsner fra
Michelle Hemme, Jakob Spolum & resten af Team HOS
JOB
Vi søger løbende kvalificeret personale, så tøv ikke med at sende en ansøgning til info@restauranthos.dk hvor du fortæller om hvilken stilling du ønsker, lidt om dig selv, dit cv, samt vedhæfter et billede.
Vi har pt ingen stillinger ledige, men du er altid velkommen til at sende en ansøgning, vi vil besvare når vi har en stilling ledig.