OM OS

 

Vi hedder Michelle og Jakob, og har nu realiseret vores fælles drøm om at åbne vores egen restaurant. Vi har sammen skabt vores unikke restaurant, nemlig restaurant H|O|S, – Hemme & Spolum.

Vi har valgt at fokusere på frokost, dog slår vi også dørene op fredag og lørdag aften – Hos os møder man en uformel og hyggelig stemning, hvor vi ønsker at servere dagens bedste måltid for dig. Vi laver mad med base i det klassiske danske og franske køkken.

Vores smørrebrød er nutidigt smørrebrød – Her har vi leget med den klassiske version af smørrebrødet og skabt vores egen version af en dejlig rugbrødsmad. Udover smørrebrød serverer vi også snacks og a la carte retter i mindre størrelser. Er du tørstig efter et godt glas vin, kig da i vores klassiske vinkort.

Her finder du et af Odenses bedste bud på glimrende vin til få penge. Vi serverer også lokale øl, snaps og hjemmelavet saft. Et andet fokus hos os er økologi og lokale råvarer. Vores mål er som minimum at opnå bronze i det økologiske mærke. Samtidig ønsker vi også at støtte dansk landbrug og reducere CO2 udledning ved at benytte os af nogle af de fantastiske danske producenter med høj kvalitet.

Ønsket og drivkraften bag vores restaurant består af faglig stolthed, respekt for naturen samt et meget stærkt servicegen. Så kom ind og nyd et måltid i smukke omgivelser, hvor duften af hjemmelavet mad vil friste, hvor der er lagt vægt på hyggen med god dæmpet musik i højtalerne, og stemningen er i top både blandt vores glade gæster og personalet der ser frem til at forkæle jer.

Vi glæder os allerede til dit besøg! 

De kærligste hilsner fra 
Michelle Hemme, Jakob Spolum og resten af teamet på H|O|S

Michelle Hemme

Michelle Hemme

Michelle Hemme er udlært tjener fra Sortebro Kro, er uddannet sommelier fra Dansk Sommelier Uddannelse, medlem i Dansk Sommelier Forening, og har bestået level III i WSET, har arbejdet som restaurantchef på Kok & Vin, været på Formel b, souschef på Sletten, samt restaurantchef på Ruths Hotel.

Jakob Spolum

Jakob Spolum

Jakob Spolum er udlært kok fra Ruths Hotel, og har efterfølgende været souschef på Munkebo Kro, køkkenchef på Pasfall, medejer og køkkenchef på Sletten, samt køkkenchef på Ruths Hotel, har i flere år været en del af det danske kokkelandshold, og har været med i mange kokkekonkurrencer.