OM OS

Vi hedder Michelle og Jakob, og har sammen skabt vores unikke restaurant, nemlig Restaurant HOS – Hemme & Spolum. Vi åbnede den 1. februar 2019.

Vores smørrebrød er nutidigt smørrebrød – Her har vi leget med den klassiske version af smørrebrødet og skabt vores egen version af en dejlig rugbrødsmad

Hos os finder du et af Odenses bedste bud på glimrende vin til få penge. Vi serverer også lokale øl, hjemmelavet snaps og hjemmelavet saft. Udover at servere skøn mad og vine, er vores fokus også økologi og lokale råvarer. Vi laver alt fra bunden, og salter og sylter på livet løs mens råvarerne er friske , så vi kan nyde dem når de er bedst.

Ønsket og drivkraften bag vores gourmet restaurant består af faglig stolthed, respekt for naturen samt et meget stærkt servicegen. Så kom ind og nyd et måltid i smukke omgivelser, hvor duften af hjemmelavet mad vil friste, hvor der er lagt vægt på hyggen med god musik i højtalerne, og stemningen er i top både blandt vores glade gæster og personalet der ser frem til at forkæle jer.

Vi glæder os allerede til dit besøg i vores restaurant!

De kærligste hilsner fra
Michelle Hemme, Jakob Spolum & resten af Team HOS

Michelle Hemme

Michelle Hemme er udlært tjener fra Sortebro Kro, er uddannet sommelier fra Dansk Sommelier Uddannelse, medlem i Dansk Sommelier Forening, og har bestået level III i WSET, har arbejdet som restaurantchef på Kok & Vin, været på Formel b, assisterende restaurantchef på Sletten, samt restaurantchef på Ruths Hotel.

Jakob Spolum

Jakob Spolum er udlært kok fra Ruths Hotel, og har efterfølgende været souschef på Munkebo Kro, køkkenchef på Pasfall, medejer og køkkenchef på Sletten, samt køkkenchef på Ruths Hotel, har i flere år været en del af det danske kokkelandshold, og har været med i mange kokkekonkurrencer.