Påskefrokost i Odense

Søndag den 17. april 2022
11.30 – 16.00

Påskedag byder vi velkommen til en ekstraordinær begivenhed – det er første påske vi har holdt åbent siden 2019!
Vi glæder os til at servere vores helt store påskebord der byder på klassiske påsketraditioner, men også vores egne HOS klassikere.
Vi har selvfølgelig også lavet en fantastisk påskesnaps!

Menuen:

Årets påskesild med vadouvan & creme fraiche.

Lun stegt sild med flødestuvede kartofler.

Sprød fiskefilet med piment d’espelette & havesyre.

Æg & rejer med ramsløg & citronmayonnaise.

Koldrøget dansk laks med fennikel & ørredrogn.

Hønsesalat på Hopballe høns med saltede hvide asparges & bacon.

Oksetatar med syltede sennepskorn & pebermayonnaise.

Påskelam med semi-tørrede tomater, aubergine & skysauce.

Mango & passionsfrugttærte med sorbet & brændt marengs.

Profiteroles med mokka.

650,- pr. person

Praktisk information:
Ankomst mellem 11.30 – 12.30.
Menu er fast, og kan derfor ikke ændres: vi kan dog tage hensyn til glutenallergi, dette skal blot oplyses ved booking.
Ændres / aflyses reservationen efter tirsdag den 12. april, opkræves 650,- pr. person.

En påskefrokost du kan se frem til

Vi glæder os til at danne rammerne om din påskefrokost i vores skønne restaurant og spisested.