Påskefrokost

Vi har som vanligt åbent i påsken, og glæder os til at forkæle jer med vores skønne menukort.

’Frokostbordet’ konverterer vi til et påskebord, her er vores lækre sild at finde, samt fiskefilet, laks, påskelam, rabarberdessert og meget mere.

Påskebord

1. Servering

Årets påskesild 2023 med vadouvan-karry, æble & kål

Grillet sild med løvstikkecreme

Lun stegt sild med flødestuvede kartofler & dild

 

2. Servering

Sprød fiskefilet med piment d’espelette mayonnaise, grillet citron & havesyre

Æg & rejer med ramsløg & citronmayonnaise

Koldrøget dansk laks med rygeost, fennikel & ørredrogn

 

3. Servering

Hønsesalat på Hopballe høns med hvide asparges & bacon

Oksetatar med syltede sennepskorn & pebermayonnaise

 

4. Servering

Påskelam med tomatiseret sauce med persille,
forårsgrønt & hjemmelavet ramsløgspølse

 

5. Servering

Camembert frites med solbærmarmelade & smørristet rugbrød

 

6. Servering

Rabarbertrifli med vanilje & havreknas

 

7. Servering

Tærte med yuzu & brændt marengs

 

750,- pr. person

Påskebordet inklusiv en fadøl, en hjemmelavet snaps, et glas vin, kaffe & mineralvand
1000,- pr. person