Påskefrokost 2024

VI HOLDER ÅBENT FOR FROKOST PÅSKESØNDAG D. 31/03.

Ankomst mellem 11.30-13.00.

Restauranten lukker kl 16.00.

Påskebordet serveres i 6 serveringer til 750,- pr person.

Påskebord

1. Servering

HOS' påskesild med vadouvan, fed creme fraiche & æble

Stegt sild med lun sønderjysk kartoffelsalat

 

2. Servering

Sprød fiskefilet med piment d'espelette mayonnaise & semitørret tomat

Æg & rejesalat med ørredrogn & hvide asparges

Koldrøget laks med fynsk rygeost & dild

 

3. Servering

Hønsesalat af Hopballe Mølle høns med bacon & Efterglød ost

Tatar af okse med pebermayonnaise & sorte trompetsvampe

 

4. Servering

Glaseret frikadelle af sortfodsgris & fynsk lam med tyttebær & sky

Tartelet med spæde grøntsager, sprødt grisebryst & velouté

 

5. Servering

Camembert frites med fynske kvæder

 

6. Servering

Citronfromage med timian & karamel

 

Petit four

Mango & passionsfrugt tærte med marengs