Vi har som vanligt åbent i påsken, og glæder os til at forkæle jer med vores skønne menukort.
’Frokostbordet’ konverterer vi til et påskebord, her er vores lækre sild at finde, samt fiskefilet, laks, påskelam, rabarberdessert og meget mere.
Påskebord
1. Servering
Årets påskesild 2023 med vadouvan-karry, æble & kål
Grillet sild med løvstikkecreme
Lun stegt sild med flødestuvede kartofler & dild
2. Servering
Sprød fiskefilet med piment d’espelette mayonnaise, grillet citron & havesyre
Æg & rejer med ramsløg & citronmayonnaise
Koldrøget dansk laks med rygeost, fennikel & ørredrogn
3. Servering
Hønsesalat på Hopballe høns med hvide asparges & bacon
Oksetatar med syltede sennepskorn & pebermayonnaise
4. Servering
Påskelam med tomatiseret sauce med persille,
forårsgrønt & hjemmelavet ramsløgspølse
5. Servering
Camembert frites med solbærmarmelade & smørristet rugbrød
6. Servering
Rabarbertrifli med vanilje & havreknas
7. Servering
Tærte med yuzu & brændt marengs
750,- pr. person
Påskebordet inklusiv en fadøl, en hjemmelavet snaps, et glas vin, kaffe & mineralvand
1000,- pr. person