
Sydafrikansk Vinsmagning
Fredag den 24. april kl 18.00
Sydafrikansk Vinsmagning
4 retters menu & vine
649,-
Billetterne købes igennem Mads, som kontaktes på mdh@dhplus.dk
Vi gentager i år den store succes med Sydafrikansk Vinsmagning med Baronens Vinimport, hvor Restaurant HOS har kreeret den perfekte 4-retters menu til Mads Dirckinck-Holmfelds valg af vine. Vinene kan denne aften købes til en særpris, og vi lover at det bliver lige så sjovt som sidste år. 😉
Menu & Vine:
Hjemmelavet ’chips med dip’
Colmant Blanc de blanc. Dobbelt Magnum NV
Sydafrikansk mousserende vin lavet efter champagnemetoden på 100% Chardonnay
Rimet kammusling med radisser & muslingefløde mættet med rogn
Trizanne Signature Wines, Sauvignon Blanc 2018
Frisk og energisk Sauvignon Blanc fra Sydafrikas koldeste vinområde
Keermont Riverside Chenin Blanc 2015
Single Vineyard Chenin Blanc fra Stellenbosch der kun er produceret 1900 flasker af
Paneret & friteret brissel med hønsevelouté & spæde grøntsager
David & Nadia Pinotage 2017
New School biodynamisk dyrket Pinotage fra Swartland I Sydafrika
Langtidsbraiseret lammebov fra Vibygård a la Provencale
Keermont Cabernet Sauvignon 2014
Elegant klassisk ’cab blend’ med god struktur og moden frugt
Keermont Estate Reserve 2013/2016
Husets flagskibsvin på Bordeaux druer
Kondenseret mælkeis med karamel, hvid chokolade & hasselnødcrumble
Keermont Fleurfontain 2017
100% Sauvignon Blanc, som har hængt og tørret, således der bare er rosiner tilbage ved høst.