Vildtarrangement 2024
Tors – Lør 7-9. november.
Traditionen tro, byder vi igen i år på en helt vild aften – og i år byder vi endda på vores skønne vildtarrangement hele 3 aftener.
Denne weekend tilbyder vi vildtaftenerne i stedet for vores normale menu, og det foregår ligesom vores almindelige aftener, hvor man nyder middagen i sit eget selskab ved sit eget bookede bord.
Denne torsdag, fredag & lørdag aften i november er der mulighed for at nyde en vildtmenu, hvor lokalt vildt benyttes.
Vi skyder selv det vildt i det omfang det er muligt, og resten har vi gode venner til at hjælpe os med at få nedlagt.
Og er der egentlig noget bedre end at kunne præsentere jer for vildtkød der er skudt med kærlighed, og så endda parret med en vidunderlig vinmenu?
Årets vildtmenu 2024:
Snacks
Grillede andehjerter med selleri & maltbarbeque
Dådyrtatar i sprød skal med estragon
Confit af gråandelår med ristet gærcreme & kornblomst
Amuse
Vildtconsommé med grillet due & morkler
Forret
Marineret dådyrfilet med artiskokpuré & trompetsvampe
Mellemret
Fasanschnitzel med karl johan svampefrikassé & trøffel
Hovedret
Gråand med glaseret rødbede, løg & sauce aromatique
Dessert
Karamelliseret æble med ristet karamel & vanilje
Petit four
Smørbagt vaffel med Valhrona chokolade
Menuen byder på 7 serveringer i form af snacks, amuse, 4 retter & petit four 800,-
Tilkøb af 5 glas vinmenu, kaffe & mineralvand 800,-
Det er muligt at booke bord online via linket her:
Vildtarrangement 2024