Torsdag den 2. november 2023 holder vi vores skønne vildtarrangement!
Vi skyder selv vores vildt, og glæder os til at akkompagnere vildtmenuen med en lige så skøn vinmenu.
Snacks
Grillede andehjerter med selleri & maltbarbeque
Dådyrtatar i sprød skal med estragon
Confit af gråandelår med misocreme & kornblomst
Amuse
Vildtconsommé med grillet fasan, due & morkler
Forret
Marineret dådyrfilet med artiskok, trøffel & trompetsvampe
Mellemret
Grillet rådyrhjerte i frikassé med karl johan svampe
Hovedret
Gråand med karamelliseret rødbede, brombær & peber
Dessert
Vilde blåbær med hybenrose, friskost & maltcrumble
Petit four
Smørbagt vaffel med hvid chokoladegenache
Menu & vinmenu, mineralvand & kaffe; 1750,- pr. person.
(Denne aften er en helt speciel aften, og derfor kan vi desværre ikke tilbyde andet end den aftalte menu og vinmenu.)
Alt du skal gøre er blot at booke online til torsdag den 2. november, dette kan gøres her: